SipSup

 /11.2.2016, Avtor: Elvisa Basailović
 
Trenutni fokus podjetja je uvajanje inovativne rešitve SipSup v gostinske lokale, kjer blagovne znamke znanih proizvajalcev pijač povezujejo z uporabniki v ravno pravem trenutku – ko se ti ob pitju določene alkoholne ali brezalkoholne pijače zabavajo v sproščeni družbi. 

Odzivi uporabnikov in proizvajalcev pijač kažejo, da je SipSup edinstveno promocijsko orodje, s katerim mlada start-up ekipa vstopa v v hitro rastočo panogo Horeca (Hotels, Restaurant and Catering). 
 

Problem

Proizvajalci pijač namreč nenehno iščejo nove načine, kako nevsiljivo promovirati svoje nove izdelke, povečevati prodajo obstoječih ali omogočiti učinkovite promocijske aktivnosti za alkoholne pijače. Vedno bolj pa jih zanimajo tudi navade strank in njihovi podatki, s pomočjo katerih lahko še bolj učinkovito pospešujejo prodajo in povečujejo lojalnost svoji blagovni znamki. 
 

Rešitev

SipSup je razvil lastno ”črtno” kodo, ki se natisne na kozarec, uporabnik pa jo s pomočjo pametnega telefona oz. čitalca poskenira in na zaslonu telefona pregleda vsebino, ki se uporabnikom prilagaja glede na lokacijo, čas in blagovno znamko pijače. Ob tem platforma SipSup proizvajalcem omogoča, da vsebino, način in ton komunikacije z uporabniki povsem prilagajajo posameznemu tipu pijače oz. blagovne znamke.

Z rešitvijo SipSup bo podjetje v prihodnosti lahko vstopalo še v druge panoge, saj je njihovo ”črtno” kodo možno natisniti tudi na druge vrste produktov, ne le na promocijske kozarce oz. steklovino.
 

Kontaktni podatki 

Naslov: SIPSUP d.o.o., Vnanje Gorice, Nova pot 127H, 1351 Brezovica pri Ljubljani
Spletna stran: http://www.sipsup.me/

CEO: Miha Petek
E: miha@sipsup.me

 

 
 
Avtor vsebine: Elvisa Basailović ,
vodja projekta
 
> Nazaj na vse
Ustanovitelji
Miha Petek, CEO
Aleš Perme
Saša Mlekuž
Inovativni produkti
SipSup
Vključenost v programe
SGH pospeševalnik, SK investicija
Drugi podatki
Spletna stran: http://www.sipsup.me/
Leto ustanovitve: 2015