Playness

 /11.2.2016, Avtor: Elvisa Basailović
 
Playness je inovativen in na sodobnih znanstvenih dognanjih utemeljen program za spodbujanje telesne aktivnosti otrok do 9. leta starosti.
 
Cilj podjetja Playness je otrokom zagotoviti tako okolje, kjer lahko varno, uspešno in sistematično odkrivajo svoje potenciale na področju gibalnih veščin in motoričnih sposobnosti ter osvojijo emocionalne, socialne in intelektualne veščine medtem ko so telesno aktivni oz. se igrajo. V ta namen so razvili Playness pedagoški kompas, kot izjemno učinkovito in zelo enostavno evalvacijsko orodje za vzgojitelja, učitelja ali trenerja, ki tako sproti preverja kakovost svojega dela in primerno usmerja otroke. 

 

Produkti in ciljne skupine 

Vrtcem, šolam in športnim klubom ponujajo naslednje produkte in storitve:
  • playness aplikacija: celovit video športni kurikulum, ki uporabniku olajša delo, otroke pa na njim prijazen način vodi skozi usvajanje nujnih gibalnih veščin,
  • playness mednarodna akademija: več-stopenjska usposabljanja za  strokovne delavce v vrtcih, šolah in fitnesih s poudarkom na naslednjih vsebinah: somatika, igrivost, psiho-motorični razvoj, vrednote poučevanja. 
 

Kontaktni podatki

Naslov: PLAYNESS d.o.o., Žabnica 82C, 1357 Notranje Gorice
Spletna stran: http://www.playness.com

CEO: dr. Milan Hosta
E-mail: milan@playness.com  

 

 
 
Avtor vsebine: Elvisa Basailović ,
vodja projekta
 
> Nazaj na vse
Ustanovitelji
Milan Hosta, CEO
Gregor Klaves
Simona Bizjak
Inovativni produkti
playness aplikacija, playness mednarodna akademija
Vključenost v programe
SGH pospeševalnik, SK investicija
Drugi podatki
Spletna stran: http://www.playness.com
Leto ustanovitve: 2014