Next

 /11.2.2016, Avtor: Elvisa Basailović
 
Podjetje Next razvija spletno platformo Beeping za naročanje preverjenih čistilcev za dom. Tako boste potrebovali le 60 sekund za čist dom in prosto popoldne.
 
Beeping je spletna platforma, ki omogoča enostavno naročanje predhodno preverjenih in usposobljenih čistilcev za dom. Rešuje težave lastnikov in najemnikov nepremičnin, Airbnb gostiteljev, kot tudi čistilcev, ki so danes zaradi delovanja na črnem trgu omejeni pri trženju svojih storitev
 

Popolna garancija, preverjeni Beeperji

Z Beepingom je možno le z nekaj preprostimi kliki hitro, varno in enostavno naročiti čiščenje doma, brez zamudnega iskanja čistilca in preverjanja njegove kakovosti. Glavni atributi storitve so 100 % garancija kakovosti opravljene storitve, preverjeni in usposobljeni Beeperji, časovna fleksibilnost, spletno plačevanje in zavarovanje odgovornosti v sodelovanju z Generali Zavarovalnico.
 

Za dodaten zaslužek in več prostega časa

Beeping na enem mestu združuje ponudbo čistilcev z urejenim statusom ter željo po dodatnem zaslužku, uporabnikom pa omogoča priročen sistem, ki brez dodatnih obveznosti in dogovarjanj vpliva na njihovo lažjo organiziranost ter omogoča več prostega časa.
 

Kontaktni podatki

Naslov: NEXT d.o.o., Staničeva ulica 7, 1000 Ljubljana
Spletna stran: www.beeping.si
Članstvo v SIO: Ljubljanski univerzitetni inkubator

CEO: Jan Dobrilovič
E: jan.dobrilovic@beeping.si


 
 
   Podporno okolje

Član: Ljubljanski univerzitetni inkubator
Več...
 

Avtor vsebine: Elvisa Basailović ,
vodja projekta
 
> Nazaj na vse
Ustanovitelji
Jan Dobrilovič, CEO
Petra Skubin
David Mohar 
Inovativni produkti
spletna platforma Beeping
Vključenost v programe
SGH pospeševalnik, SK investicija
Drugi podatki
Spletna stran: www.beeping.si
Leto ustanovitve: 2015