Safe Cover

 /5.1.2015, Avtor: Elvisa Basailović
 
Safe Cover je razvil in patentiral edinstven istoimenski pokrovček za varno in higiensko pitje iz pločevinke. Uporabnikom preprečuje direkten stik s pločevinko in ostrimi robovi ter preprečuje vdor os, čebel in drugih žuželk. Na voljo je v petih različnih barvah in z namestitvijo ne posega v izgled blagovne znamke pijače.
 

Problem in uporabna vrednost

Zaščitni pokrovček Safe Cover rešuje problem higiene in varnosti pri pitju vseh vrst napitkov iz pločevink. Problem predstavljajo predvsem slaba higiena zaradi skladiščenja in transporta proizvodov, pa tudi ostri robovi ter vdor nevarnih žuželk v pijačo.
 

Konkurenčna prednost

Njihovo najmočnejše orožje v boju s konkurenco je zaščita intelektualne lastnine za domala cel svet. Hkrati ima njihov proizvod sklop funkcij, katere ima konkurenca rešene samo posamično.
 
Z designom proizvoda, ki se popolnoma prilega pločevinki, so poskrbeli, da minimalno posegajo v izgled pločevink, kar je izrednega pomena za blagovno znamko proizvajalca pijače.
 
Ena ključnih prednosti pred konkurenco pa je, da se uporabnikova izkušnja pitja iz pločevinke ne spremeni v ničemer, dodana sta le faktorja varnosti in higiene.
 

Poslovni model in kupci

Poslovni model je nastavljen tako, da se večino proizvodov proda preko maloprodaje z namestitvijo v neposredni bližini polic s pločevinkami. Drugi segment so proizvajalci pijač v pločevinkah, ki bodo njihove izdelke dodajali svojim v promocijskih akcijah.
 
V Sloveniji so prisotni že v maloprodaji v vseh največjih trgovskih centrih in še mnogo manjših prodajalnah, hkrati pa poslovanje širijo tudi na segment proizvajalcev, kjer pa je pot malce dolgotrajnejša.   
 

Kontaktni podatki  

Naslov: Safe Cover d.o.o., Senožeti 119, 1262 Dol pri Ljubljani
Email: polona.perhoc@safecover.eu
Spletna stran: www.safecover.eu
Članstvo v SIO: Tehnološki park Ljubljana 
 
   Podporno okolje

Član: Tehnološki park Ljubljana
Tehnološki park Ljubljana pod svojim okriljem povezuje več kot 290 podjetij. Število članov nenehno narašča, saj vse več podjetij prepoznava prednosti in koristi, ki jih članstvo v takšnem mednarodno usmerjenem podjetniškem in podpornem okolju prinaša. Več...
 

Avtor vsebine: Elvisa Basailović ,
vodja projekta
 
> Nazaj na vse
Ekipa
Polona Perhoč, direktorica
Marko Gospodjinački, tuji trgi
Miha Merlak, razvoj
Dušan Perhoč, prodaja
Investitorji
SPS SK50 - generacija jesen 2014
Drugi podatki
Facebook
Twitter
LinkedIn