Getapro

 /5.1.2015, Avtor: Elvisa Basailović
 
Getta.pro je mobilna aplikacija za rezervacije in plačevanje storitev za osebne trenerje. Rešuje jim težavo spreminjanja že rezerviranih terminov in njihovega odpovedovanja. Aplikacija, ki jo razvija podjetje Getapro, omogoča samodejno obveščanje o rezerviranih terminih, o skorajšnjih potekih veljavnih paketov in aktualnih ponudbah. Ponuja tudi nadzorovanje delovnika, hiter vnos zaznamkov o strankah ter spremljanje statistike zakupljenih terminov.
 

Problem in uporabna vrednost

Delo kar 90% ponudnikov fitnes storitev oz. freelancer trenerjev še vedno temelji na sistemu “papir in svinčnik” ali pa posegajo po različnih mobilnih in spletnih aplikacijah s katerimi le delno rešujejo svoje probleme.
 
Getta.pro rešuje težavo sprotnih rezervacij, spremljanja prihodov strank, sprememb že rezerviranih terminov in njihovega odpovedovanja. Stranke samodejno obvesti o rezerviranih terminih in o skorajšnjih potekih veljavnih paketov oz. ponudb ter s tem prevzame “neprijetno” delo opominjanja trenerjevih strank, da se bliža datum plačila. Trenerji tako lahko svojo pozornost obdržijo na strankah in si povečujejo krog zadovoljnih odjemalcev.
 

Konkurenčna prednost

Na trgu obstaja kar nekaj CRM sistemov, ki pa v večini temeljijo na spletnih platformah, poleg tega pa njihovi produkti želijo ustreči preširokemu krogu uporabnikov. Glavna prednost Getta.pro aplikacije je v tem, da je že v osnovi zasnovana kot mobilna rešitev za ožji krog uporabnikov, natančneje za osebne trenerje, ki ponujajo storitev trenerstva ena-na-ena.
 
Aplikacija omogoča enostaven pričetek uporabe, oblikovanje ponudbe in posredovanje le-te strankam, nadzorovanje delovnika, hiter vnos opomb oz. zaznamkov o strankah ter spremljanje statistike prihodov. Konkurenčno prednost predstavlja tudi dolgoletno poznavanje industrije, saj ima direktor Luka Kaplar več kot 10 let izkušenj v fitnes industriji.
 

Poslovni model in kupci

Poslovni model temelji na mesečnih in letnih naročninah. Novembra 2014 so obiskali verigo centrov Fitness First, SOHO Gym ter GymBox v Londonu, kjer so se osebno srečali in predstavil beta aplikacijo prvim angleškim trenerje. Na podlagi njihovih informacij so umestili tudi določene funkcionalnosti, za katere so menili, da pred uradnim lansiranjem niso tako pomembne.
 

Kontaktni podatki  

Naslov: Getapro d.o.o., Žabjak 3, 1000 Ljubljana
Email: luka.kaplar@getta.pro
Spletna stran: www.getta.pro
Članstvo v SIO: Ljubljanski univerzitetni inkubator
 

 
   Podporno okolje

Član: Ljubljanski univerzitetni inkubator
Več...
 

Avtor vsebine: Elvisa Basailović ,
vodja projekta
 
> Nazaj na vse
Ekipa
Luka Kaplar, CEO
Uroš Brojan, UI & UX
Rok Jarc, tehnični direktor
Miha Kerle, backend
Dominik Hrastnik, backend
Investitorji
Peter Ribarič
SPS SK50 - generacija jesen 2014
Drugi podatki
Facebook
Twitter