VSENET MARKETING

 /5.8.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
 
Podjetje Vsenet marketing razvija rešitev SEOVISOR. Gre za SaaS (Software as a Service) in ”big data” platformo, s katero lahko podjetja učinkovito spremljajo SEO (Search Engine Optimization) aktivnosti konkurenčnih podjetij in izboljšajo nastop lastnega podjetja na spletnih iskalnikih.
 

Problem in uporabna vrednost

Platforma SEOVISOR rešuje predvsem težave malih in srednjih podjetij, ki nimajo definiranih ustreznih poslovnih procesov in potrebnega znanja za doseganje neplacˇljivih prvih pozicij na spletnih iskalnikih. Med potencialne kupce pa sodijo tudi podjetja, ki želijo delovati na trgih večˇ držav hkrati in imajo težave pri spremljanju ter obvladovanju konkurence.
 
Uporabniki s platformo SEOVISOR natančno preučijo trg in konkurenco. Tako lahko identificirajo priložnosti in najbolj učinkovite strategije za izboljšanje svojih pozicij v spletnih iskalnikih, z izvajanjem preverjenih strategij pa prihranijo čas in denar ter cilje dosežejo veliko hitreje.
 

Konkurenčna prednost

Podobnim orodjem, kot so Semrush, Ahrefs, Sistrix in SearchMetricx, v primerjavi s SEOVISOR-jem manjkajo sodobni SEO kazalniki in možnost poglobljene analiza trga in konkurence. Poleg tega inovativni SEOVISOR algoritmi, procesi in programska koda poskrbijo za celoten cikel poslovnega procesa – od raziskovanja in identifikacije do oblikovanja in objave.
 

Kontaktni podatki   

Naslov: VSENET MARKETING d.o.o., Petišovska ulica 79, Lendava 9220
Spletna stran: www.seovisor.com
Članstvo v SIO: Tovarna podjemov, podjetniški inkubator Univerze v Mariboru


 
 
   Podporno okolje

Član: Tovarna podjemov, podjetniški inkubator Univerze v Mariboru
Tovarna podjemov, univerzitetni podjetniški inkubator Univerze v Mariboru je del inovacijskega ekosistema RAZ:UM. Storitve inkubatorja so primarno namenjene komercializaciji podjetniških idej študentov, raziskovalcev in profesorjev univerze ter tudi idej drugih inovativnih posameznikov. Več...
 

Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
> Nazaj na vse
Ekipa
Goran Krajačić, direktor
Vesna Krajačić, design
Sebastjan Stjepanović, marketing
Miran Mlakar, razvoj
Investitorji
SPS SK75 - generacija pomlad 2015
Drugi podatki
Facebook
Twitter