VIAR

 /5.8.2015, Avtor: Elvisa Basailović
 
Start-up VIAR, kjer razvijajo rešitve na področju virtualne resničnosti.
 

Problem

Učitelji, novinarji, "coachi" v korporacijah... Ljudje v teh večmilijardnih industrijah v tehnologiji virtualne resničnosti vidijo izjemen potencial, vendar pa je za 98% teh ustvarjanje interaktivnih VR vsebin enostavno preveč zapleteno.
 

Rešitev

VIAR360 je najbolj intuitivna "white label" spletna platforma za ustvarjanje vsebin, ki uporabnikom omogoča, da s pomočjo 360-stopinjskih fotografij in video posnetkov v krajšem času ter z manj truda in znanja ustvarijo privlačne zgodbe v virtualni resničnosti.
 
Platforma uporabnikom, ki so tehnično slabše podkovani, omogoča, da brez programiranja ustvarijo interaktivne zgodbe in jih objavijo v svojih aplikacijah, na spletnih straneh ali družbenih omrežjih. Po objavi Viarjeva vgrajena analitična orodja spremljajo uporabo ter obnašanje uporabnikov. Viar 360 že uporabljajo nekatere najboljše ameriške univerze, agencije in korporacije.

Ekipa

Ekipo Viar sestavljajo trije soustanovitelji in devet zaposlenih. Ekipa ima globoko razumevanje VR & AR industrije ter skupno več desetletij izkušenj s tehničnim razvojem in računalniškimi grafikami. VIAR so skupaj popeljali od majhne pisarne v Celju do mednarodnega podjetja s strankami po celem svetu. Njihove produkte uporabljajo podjetja kot so Disney, Microsoft, Samsung in Bosch, vse od Združenih držav Amerike do Nove Zelandije.

Produkt v enem stavku

Viar360 - PowerPoint virtualne resničnosti.
 

Finalisti tekmovanja Start:up leta 2017

Viar | Slovenian Startup of the Year 2017 from SAMINO on Vimeo.

Kontakt   

Email: dejan@viar.si
   Podporno okolje

Član: Inkubator Savinjske regije
Več...
 

Avtor vsebine: Elvisa Basailović ,
vodja projekta
 
> Nazaj na vse
Ustanovitelj
VIAR inc.
Investitorji
SPS SK75 - generacija pomlad 2015
USA Accelerator 9mile Labs
Drugi podatki
https://www.viar.si/
Facebook
Twitter
LinkedIn