Trenerji4me

 /5.8.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
 
Trainers4me.com je edinstvena spletna platforma, ki ponuja hiter, enostaven in sodoben način iskanja športnih trenerjev iz različnih panog po vsem svetu.
 

Problem in uporabna vrednost  

Športnim navdušencem, ki doma, na počitnicah ali na potovanju iščejo svojega idealnega trenerja za fitnes, tenis, golf, smučanje, ”windsurfing”, ”kitesurfing” in druge športe, Trainers4me.com zagotavlja takojšnjo rešitev z vsemi potrebnimi funkcijami, kot so iskanje, kontaktiranje, plačevanje, ocenjevanje in povezavo s socialnimi omrežji. Trenerji pa s prisotnostjo na platformi pridobijo nove stranke in dodatni zaslužek ter možnost doseganja globalne prepoznavnosti.
 

Zvezdniška solastnica

V globalno športno skupnost Trainers4me je kot solastnica podjetja pred kratkim vstopila teniška zvezdnica Ana Ivanović, saj naj bi platforma prinesla revolucijo v potrošniški izkušnji na področju športa, tako kot je denimo platforma Airbnb.com vplivala na področje turizma.
 

Konkurenčna prednost

Konkurenčna podjetja so omejena zgolj na domače trge. Podjetja recimo iz Nemčije ponujajo samo nemške trenerje, španska španske. Toda kaj se zgodi, ko oseba iz Hamburga potuje v Barcelono in se tam želi ukvarjati s športom? Trenutno so edino podjetje, ki svojim članom nudijo možnost vadbe v različnih športnih panogah po vsem svetu. Svojo neubranljivo prednost vidijo tudi v ekipi, ki je sestavljena iz članov, ki verjamejo v projekt in bodo zaradi dobrih mednarodnih povezav spremenili projekt v uspešnico na globalni ravni.
 

Kontaktni podatki   

Naslov: Trenerji4me d.o.o., Trubarjeva cesta 61, 1000 Ljubljana 
Spletna stran: www.trainers4me.com
Članstvo v SIO: /


 
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
> Nazaj na vse
Ekipa
Marko Filej, direktor
Blaž Carli, razvoj
Igor Klemenčič, uporabniška izkušnja
Neva Omerzu, pisanje tekstov, prevajanje
Filip Wieser, pridobivanje inštruktorjev
Investitorji
Alexander Tamarkin 
Ana Ivanović
SPS SK75 - generacija pomlad 2015
Drugi podatki
Facebook
Twitter
LinkedIn