Consensio

 /5.8.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
 
Podjetje Consensio s svojim spletnim nepremičninskim portalom ZONE rešuje težave pri oddajanju in najemanju nepremičnin. Najemniki se namreč pogosto soočajo z zavajajočimi ali neresničnimi podatki najemodajalcev oz. oglaševalcev nepremičnine, najemodajalci pa z neplačevanjem najemnin in stanovanjskih stroškov.
 

Problem in uporabna vrednost

Celostna rešitev podjetja Consensio, namenjena predvsem najemodajalcem, zagotavlja varnost in prihranek časa ter denarja za obe strani. V sodelovanju z zavarovalnicami najemodajalcem zagotavljajo garantirano plačilo v primeru izpada najemnin ali stroškov, najemnikom pa personalizirano in preverjeno bazo ponudbe z enostavnim in hitrim pregledom nepremičnin, ki jih Consensio prej preveri in oceni ter zanje zagotovi realne, a hkrati privlačne profesionalne fotografije in druge podatke.
 

Konkurenčna prednost

Konkurenčno prednost podjetje dosega s prednostjo prve tovrstne celostne rešitve na trgu in njeno večjo cenovno dostopnostjo, ekskluzivnimi pogodbami z zavarovalnicami ter specifičnimi znanji na področju algoritmov za personalizacijo baz podatkov in spletnega sledenja oziroma ”retargetinga” za hitrejše in lažje iskanje želenih ponudb. Po vstopu na slovenski trg podjetje načrtuje osvojitev balkanskih trgov ter pozneje tudi globalni prodor.
 

Kontaktni podatki   

Naslov: CONSENSIO d.o.o., Vojkova 63, Ljubljana, 1000 Ljubljana
Email: tomaz@zone.si
Spletna stran: www.zone.si
Članstvo v SIO: Ljubljanski univerzitetni inkubator 
 
   Podporno okolje

Član: Ljubljanski univerzitetni inkubator
Več...
 

Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
> Nazaj na vse
Ekipa
Tomaž Železnikar, direktor 
Miha Gams, marketing in raziskave
Nejc Zdovc, načrtovanje in programiranje
Samo Tepeš, dizajn, SEO optimizacija in spletni marketing
Investitorji
SPS SK75 - generacija pomlad 2015
Drugi podatki
Facebook
Spletna stran