Desmarto

 
Desmarto je start-up podjetje, ustanovljeno leta 2012. Ekipo sestavlja izobražen kader s področja informacijsko-komunikacijskih tehnologij (database, mobilne tehnologije) in elektrotehnike. Razvijajo aplikacije, ki temeljijo na navigacijskih sistemih za uporabo v zaprtih prostorih, njihov prvi tovrstni produkt pa je sistem NAOS za hitro, učinkovito, enostavno in zabavno nakupovalno izkušnjo.


Po najkrajši poti do izdelkov

Sistem Naos ponuja enostavno in zabavno nakupovalno izkušnjo. Nakupovanje poteka hitreje, kupca vodi po najkrajši poti do želenega produkta ter hkrati opozarja o novih izdelkih in posebnih ponudbah. Prednost sistema je tudi v tem, da kupcem ni potrebno čakati pred blagajno, saj je sistem Naos povezan z blagajniškim sistemom in omogoča hitro identificiranje izdelkov ter izdajo računa. S sistemom Naos se odpirajo nove možnosti nakupovanja!
 
 

Brez čakanja v vrstah

Sistem Naos naj bi prispeval k izobljšanju zadovoljstva tako trgovskih centrov kot tudi njihovih kupcev, ki bo bodo produkt uporabljale. S sodobnim načinom nakupovanja se bodo kupci izognili neprijetnemu čakanju v dolgih vrstah na blagajni, ki mnoge odvrne od vstopa v trgovino, hkrati pa bodo na hitrejši in zabaven način prišli do željenih izdelkov.
 

Analiza nakupovalnih navad

Za trgovske verige je velikokrat dilema, kako analizirati nakupovalne navade kupcev in jih s tem obdržati. S sledenjem kupca prek sistema Naos to ne bo več vprašanje. Z zadovoljstvom končnih kupcev in ponovnim vračanjem v trgovski center si bodo lastniki trgovin pridobili njihovo zaupanje, s tem pa se jim bo povečevala prodaja. Ciljni kupci so večje trgovske verige po vsem svetu (Spar, Leclerc, Walmart, Metro, Carrefour ...). Programsko opremo, tablične računalnike in drugo opremo je možno glede na želje kupcev spreminjati, dopolnjevati in prilagajati.
 


Ključne prednosti za trgovce

Sistem NAOS trgovcem zagotavlja kar nekaj prednosti:
 • Analizira nakupovalne navade kupcev z uporabo sledenja nakupovalnih poti od vhoda do izhoda, ob upoštevanju visoke stopnje natančnosti po policah in izdelkih.
 • Optimizira nameščanje izdelkov in dobičkonosnost posameznih polic.
 • Omogoča hiter dostop do želenih izdelkov, saj kupce vodi po trgovini.
 • Zagotavlja visoko stopnjo ciljnega oglaševanja neposredno na NAOS tablici.
 • Prispeva k povečevanju obiska nakupovalnega centra.
 • Omogoča nov način oglaševanja.
 

 

Ključne prednosti za uporabnike

 • Kupci so o posebnih ponudbah, novih izdelkih in možnost koriščenja kuponov informirani ob pravem času in kraju.
 • Enostavno in hitro poiščejo izdelek, ki ga iščejo.
 • Optimizirajo pot in so usmerjani glede na svoj nakupovalni seznam.
 • Z uporabo čitalca barkod, ki je integriran v NAOS tablico, je kupec sproti informiran o ceni, značilnostih in sestavinah izdelka.
 • S odčitovanjem barkod izdelkov med nakupovanjem kupec sproti nadzira skupni znesek nakupa, na blagajni pa mu ni potrebno ponovno odčitati cene izdelkov.
 

Povezave 
   Podporno okolje

Član: Primorski tehnološki park
Primorski tehnološki park je stimulativno podjetniško okolje za inovativna podjetja ter ambiciozne posameznike in skupine, ki razvijajo nove izdelke in storitve z visoko dodano vrednostjo. Zagotavljamo infrastrukturo in podjetniške programe za rast, razvoj in internacionalizacijo podjetij. Več...
 

> Nazaj na vse
Ustanovitelji
Simčič Tomi
Furlan Mikela
Pegan Aleksander
Pegan Tomaž
Stantič Miran
Pičulin Danijel
Inovativni izdelki
Sistem NAOS
Vključenost v programe
INO
Drugi podatki
Leto ustanovitve: 2012