SenioritaJobs

Poslovno svetovanje, Mitja Pajek s.p. Dol pri Ljubljani
Startup

Danes ima veliko podjetij izzive s pridobivanjem primernih kadrov za delo za določen čas, vloge mentorstev, coachev, svetovalcev, občasnih delavcev za enostavnejša opravila in administracijo, predvsem zaradi najnižje brezposelnosti na trgu v zadnjih 5 letih. Po drugi strani pa imamo zaradi staranja prebivalstva veliko delovno aktivnih upokojencev, ki zaradi nizkih pokojnin iščejo dodatni zaslužek. Podjetja do njih nimajo dostopa, upokojenci pa ne poznajo delovno pravnih možnosti ter omejitev za začasno delo, ki ne bi oviralo njihove pravice do pokojnine.

 

SenioritaJobs je prvi on-line sistem za e-kadrovanje upokojencev, ki bo digitalno združevala ponudnike in iskalce zaposlitev seniorjev na enem mestu. Rešitev je preprosta in enostavna za uporabo, hkrati je avtomatsko urejena tudi vsa potrebna administracija za zaposlitev upokojenca na pravno dovoljen način.

 

Na trgu obstajajo sorodne rešitve, ki le delno rešujejo zaposlovanje starejše populacije. Glavna prednost sistema Senioritajobs so avtomatizacija, hitrost, preglednost in enostavnost iskanja. 

 

Osnovne informacije
Poslovno svetovanje, Mitja Pajek s.p.

 

Dol pri Ljubljani 34

1262 Ljubljana

Slovenija

Mitja Pajek Ustanovitelj
Vključenost v program
StartupPlus+ P2 2020 SPS
Tip trga
B2B B2C
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.