Nest Campers

Nest Campers, d.o.o. Celje
Startup

Nest Campers d.o.o. je podjetje, ki omogoča najem nizkocenovnih bivalnih vozil. Vozila so namenjena avanturistom, željnim raziskovanja Slovenije,  Avstrije, Hrvaške in Italije ter drugih evropskih pokrajin. Projekt so razvili z namenom turistom ponuditi novo rešitev za raziskovanje Evrope, saj trenutno poceni in modernih avtodomov za najem na tržišču ni.

 

Gostom omogočajo direktno rezervacijo vozila na kar preko spletne strani, kjer gostje najdejo tudi ogromno praktičnih nasvetov in napotkov za potovanja v tem delu Evrope. Njihovi avtodomi so izjemno premišljeno zasnovani, moderni in varčni, v ceno najema pa avanturisti dobijo neomejene kilometre, 24/7 asistenco na cesti ter mnogo dodatkov, ki izkušnjo še izboljšajo. Predelujejo jih sami, so tudi v začetni fazi izdelave predelovalni komponent za manjša vozila (modularni camping boxi).

 

Podjetje deluje že četrto leto in je uspelo tudi v 2020 v glavni sezoni razprodati vsa svoja vozila. Povpraševanje precej presega njihove zmogljivosti, izkušnje gostov so izjemne.  

Nina Majcen Ustanoviteljica in direktorica
Podporna okolja
  • Tovarna podjemov
Vključenost v program
SK75 2020 SPS
Tip trga
B2C
Prihodki v letu 2021
76 - 300k
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.