Settings = { cultureInfo: "sl-si", cookieUrl: "/sl-si/politika-piskotkov", };

Meetings.farm

Sestanki d.o.o. Ljubljana
Startup

Meetings.farm je celovita spletna rešitev za generiranje B2B prodajnih sestankov za podjetja, ki prodajajo svoje produkte in rešitve farmacevtskim ter biotehnološkim podjetjem. Podjetja imajo izziv, kako z omejenimi sredstvi zagotoviti stalen pritok kvalitetnih potencialnih strank za prodajno ekipo. Naključni sestanki na sejmih in konferencah generirajo premalo kvalificiranih potencialnih kupcev, visoki stroški razstavnih prostorov, hladni klici niso več učinkoviti.

 

Meetings.farm je spletna aplikacija, ki uporabnikom iz manjšim B2B podjetij omogoča enostavno pridobivanje prodajnih sestankov z novimi potencialnimi kupci. Za razliko od ostalih alternativ uporabnik plačuje glede na uspeh uporabe platforme, saj se zaračunajo zgolj izvedeni sestanki. Podatki o podjetjih in kontaktih so že del rešitve, platforma pa khrati nudi podporo za email in LinkedIn.

 

Odzivi prvih kupcev povezane storitve Meetings.bio, ki zagotavlja primerljive rezultate pod enakim poslovnim modelom, so zelo pozitivne. V prvem mesecu in pol jim je uspelo generirati 3.000 evrov prihodkov.

 

Osnovne informacije
Sestanki d.o.o.

 

Vojkova cesta 63

1000 Ljubljana

Slovenija

Nejc Škoberne Soustanovitelj in direktor
Vključenost v program
P2 SPS startupPlus+ P2 SPS 2020
Tip trga
B2B
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.