Pogosta vprašanja

Kako izvem, ali je bila prijava oddana?

Po uspešno oddani prijavi boste na svoj elektronski naslov prejeli potrditveno sporočilo, ki vsebuje tudi .pdf priponko z vsebino vašega oddanega prijavnega obrazca.
 

Vsebinska predloga za predstavitev na DEMO dnevu

Za pripravo predstavitve na DEMO dnevu uporabite pripravljeno vsebinsko predlogo (kliknite tukaj). Predstavitev nato v .pdf najkasneje do 10. aprila 2019 posredujete na elektronski naslov info@startup.si. Pazite na maksimalno dovoljeno velikost datoteke, ki je 15 MB.
   

Razpisna dokumentacija za razpis P2

Razpisna dokumentacija za prijavo na razpis P2 je objavljena na spletni strani Slovenskega podjetniška sklada (klikni tukaj) ter v Uradnem listu.
 

Kako bomo varovali vaše osebne podatke?

IRP Inštitut za raziskovanje podjetništva (glavni organizator tekmovanja)spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vaše osebne podatke skrbno hranil in uporabljal samo za potrebe organizacije tekmovanja in poročanja financerjem. Osebni podatki, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, bodo obdelani, hranjeni in varovani v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07 – uradno prečiščeno besedilo).
 

Kdo izvaja projekt?

Organizator predselekcije Start:up Slovenije je IRP.  Kot soorganizatorja sodelujeta Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Slovenski podjetniški sklad ter Javna agencija SPIRIT Slovenija kot promocijski partner. V predselekciji sodelujejo tudi drugi partnerji slovenskega podjetniškega ekosistema. 
 

Več informacij

Urban Lapajne, Tovarna podjemov, organizacijski vodja projekta
E-pošta: urban.lapajne@tovarnapodjemov.org
Telefon: 02 2294 278, GSM: 041 372 418  


Ne zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.