Potek programa

Program je razdeljen v dve fazi. Faza pred investicijo je namenjena pomoči pri oblikovanju podjetniške ideje, poslovnega modela, učinkovite predstavitve in prijave na razpis SK75 Slovenskega podjetniška skladaFaza po investiciji je namenjena zagotavljanju pogojev za 100 % fokus podjetja na realizacijo zastavljenih ciljev.
 

Program pred investicijo

Namen programa je podjetniškim ekipam zagotoviti vso potrebno podporo pri oblikovanju podjetniške ideje, poslovnega modela in učinkovite predstavitve ter prijave na razpis SK75 Slovenskega podjetniška sklada. Sodelovanje v prvi fazi programa lahko podjetju prinese do 40 dodatnih točk za prijavo na razpis SK75 za pridobitev 75.000 EUR konvertibilnega posojila.

 

Opis in potek programa pred investicijo

Promocijski roadshow dogodki na katerih podjetniki spoznajo vse podrobnosti o programu pospeševalnika, pogojih pridobitve javnih sredstev in podpore ter uspešne slovenske podjetnike in njihove zgodbe. Koledar dogodkov
 
Elektronska prijava: do 5.9.2019 je potrebno oddati spletno prijavo v Centralnem prijavnem sistemu, ki obsega ključna vprašanja o podjetnški ideji, ekipi in poslu. Na podlagi pravočasno oddane prijave so podjetniki povabljeni še na osebno predstavitev, ki bodo za letošnji jesenski krog potekale 12.9.2019 v ABC HUBu. 

Navodila in vsebinsko predlogo za predstavitev za 12.9.2019 naložite tukaj.
 
SK75 - PRIPRAVE NA DRUGO PREDSTAVITEV so namenjene osebnemu spoznavanju podjetniških ekip, oceni zmožnosti hitrega napredka v izjemno kratkem času ter pripravi na finalno ocenjevanje podjetniških ekip v fazi predselekcije in predstavitvam pred zasebnimi investitorji.

DRUGE PREDSTAVITVE - DEMO dan je namenjen ekipam, ki so uspešno zaključile priprave na DEMO dan. Na DEMO dnevu se podjetja predstavijo komisiji, ki ocenjuje vloge v predselekciji, in zasebnim investitorjem, s katerimi aktivno sodelujemo v okviru programa.
 
- - -
Podjetniki lahko v fazi predselekcije skupaj pridobijo maksimalno 40 točk, ki se upoštevajo v sklopu razpisne dokmentacije SPS za prijavo na razpis SK75.
- - -

Oddaja razpisne dokumentacije: Po demo dnevu sledi oddaja razpisne dokumentacije za pridobitev javnega konvertibilnega posojila v višini 75.000 EUR in strokovne podpore. Naši svetovalci bodo aktivno pomagali vsem podjetniškim ekipam pri pripravi dokumentacije.

 


 

 
   


Ne zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.