Produkt SK75Produkt SK75 je namenjen inovativnim start-up podjetjem s potencialom globalne rasti, ki želijo čim hitreje priti do potrditve svoje ideje na trgu (”product-market fit”) in pospešiti rast prodaje. Omogoča jim: 
  • Pridobitev 75.000 € svežega kapitala v obliki konvertibilnega posojila, ki ga zagotavlja Slovenski podjetniški sklad v okviru razpisa SK75.
  • Intenziven izobraževalni oz. pospeševalniški program, v katerem pridobite vso potrebno znanje za podjetniški uspeh.
  • Start-up mentorje, ki osebno pomagajo podjetniku na poti do uspeha in realizacije vizije podjetja. Mreža start-up mentorjev vključuje uveljavljene slovenske in tuje podjetnike in investitorje.
  • Osebnega svetovalca, ki podjetniku pomaga pri pripravi poročil in administraciji za potrebe razpisa SK75.
  • Prostore: v sklopu programa lahko ekipe koristijo sodobno infrastrukturo slovenskega podpornega okolja, kar jim omogoča tudi enostavno sodelovanje in povezovanje z drugimi podjetniki ter administrativno-strokovno podporo. 
  • Mednarodno vpetost in prepoznavnost: skozi program SK75 podjetjem pomagamo do medijske prepoznavnosti in promocije, hkrati pa jim z mrežo domačih in mednarodnih partnerjev pomagamo do potencialnih poslovnih partnerjev in strank.

Glavni cilj produkta SK75 je podjetniškim ekipam omogočiti 100% fokus na razvoj ideje in najhitrejšo pot do »product-market fit-a« ter pospeševanja prodaje.
 

Mednarodno konkurenčen program

Produkt SK75 temelji na sodobnem in mednarodno konkurečnem programu in se lahko primerja s primerljivimi evropskimi pospeševalniki. Zasnovan je tako, da se lahko podjetniška ekipa osredotoči na razvoj poslovne ideje po sodobnih vitkih in agilnih metodologijah, na svoje potencialne stranke in na izgradnjo podjetja.

Razpis SK75 je objavljen na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada in v Uradnem listu RS. 


 

    


Ne zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.