Produkt SK200Inovativnim startup podjetjem, ki so že našla svoj »product-market fit«, Produkt SK200 zagotavlja vse potrebno za uspešen začetek hitre globalne rasti in profesionalne organizacije podjetja:
  • 200.000 € kapitala v obliki javne lastniške investicije, ki jo zagotavlja Slovenski podjetniški sklad v okviru razpisa SK200.
  • Program priprave na investicijo, kjer podjetniki spoznajo vsa pravila lastniškega financiranja, pripravijo vlogo za razpis, hkrati pa spoznajo investitorje za dodatno pritegnitev zasebnega kapitala.
  • Intenziven spremljevalno-izobraževalni program z izkušenimi domačimi in tujimi mednarodnimi podjetniki, ki prejemnikom javnih sredstev pomagati pri profesionalni organizaciji podjetja in hitri globalni rasti.
  • Osebnega start-up mentorja, ki ima izkušnje s širitvijo podjetja na tuje trge in pomaga podjetniški ekipi pri strateških odločitvah, mednarodnih kontaktih in širitvi na posamezne trge.
  • Celostno pomoč pri administraciji, ki pride na novo skupaj z lastniško investicijo v obliki poročil in drugih aktivnosti z namenom, da se podjetniška ekipa lahko v celoti osredotoča na globalni prodor in hitro rast. Administrativno pomoč nudi dodeljeni podjetniški svetovalec.
  • Infrastrukturo inkubatorjev in tehnoloških parkov po vsej Sloveniji, ki je delno subvencionirana, predvsem pa zagotavlja integracijo podjetniške ekipe v ustrezno skupnost in morebitne dodatne programe, kar zagotavlja dodatno motivacijo in izmenjavo idej, izkušenj in znanj.
  • Dostop do mreže investitorjev oziroma domačih in tujih skladov tveganega kapitala ter pospeševalnikov, z namenom pridobitve nove investicije.
  • Aktivno promocijo doma in v tujini, tako v obliki medijske odmevnosti, kot pomoči pri kontaktih, marketingu in pripravi promocijskih besedil. V okviru pospeševalnika aktivno pomagamo podjetjem do profesionalnega nastopa na tujih trgih.
Produkt SK200 zagotavlja vse kar potrebujete za začetek hitre mednarodne ekspanzije, tako v obliki kapitala, kot tudi znanja in mednarodnih povezav.
  

Mednarodno konkurenčni program

Produkt SK200 temelji na sodobnem in mednarodno konkurečnem programu in se lahko primerja s primerljivimi evropskimi pospeševalniki. Produkt  smo zasnovali tako, da se lahko podjetniška ekipa 110% osredotoči na globalizacijo in hitro rast svojega podjetja. 

Slovenski podjetniški sklad bo v kratkem objavil natančen datum prijave in vse ostale podrobnosti Produkta SK200. 

 


   

Ne zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.

 

Koledar dogodkov
> Pokaži vse dogodke