Novica

Najboljše inovacije na enem mestu - 9. Slovenski forum inovacij

/7.11.2014, Avtor: Stanislava Vabšek
SPIRIT Slovenija, javna agencija, vabi k udeležbi na osrednji nacionalni dogodek o inovativnosti – 9. Slovenski forum inovacij, ki bo potekal 12. in 13. novembra 2014 v Cankarjevem domu v Ljubljani.
 
Med najboljše inovacije se je v letošnjem letu uvrstilo 33 inovativnih proizvodov - med njimi tudi napredna polnilna postaja za električna vozila podjetja Etrel d.o.o. (na fotografiji), 10 inovativnih storitev in 4 inovativni poslovni modeli.
 

Najboljše inovacije na enem mestu

Poleg razstave 45 najboljših inovacij si boste lahko ogledali tudi otvoritev dogodka in slavnostno razglasitev najboljših inovacij v posameznih kategorijah, z začetkom 12. novembra, ob 10. uri. Vsem obiskovalcem bo omogočen prost vstop.
 

Priložnost za razvoj novih idej in sklepanje partnerstev

Že pred samim dogodkom lahko v okviru Poslovnega in tehnološkega stičišča rezervirate termin za brezplačna enourna srečanja s poslovnimi in tehnološkimi strokovnjaki. Spletne rezervacije terminov je možno oddati do vključno 10. novembra. Prijavite se
 

Pridobivanje novih znanj in izmenjava izkušenj

Na dogodku oba dneva potekajo tudi številna brezplačna predavanja in okrogle mize. Letošnja tematika je usmerjena k uveljavljanju pomena komercializacije kot temeljnega dejavnika inovacijskih aktivnosti. Programske vsebine bodo potekale vzporedno, v okviru Poslovno-inovacijskega  in Mednarodnega programa.
 
Del programskih vsebin je letos pripravljenih v sodelovanju z Javno agencijo za raziskovalno dejavnost (ARRS) v okviru akcije Odlični v znanosti 2013. Predstavitve znanstvenih dosežkov s področja tehnike so namenjene strokovni in laični javnosti ter podjetjem, ki jih zanimajo najnovejši dosežki s področja gradbeništva, materialov, kibernetike, računalništva, elektronike, strojništva, meroslovja in drugo.
 
Slovenski forum inovacij odpira vrata 12. in 13. novembra 2014 med 10. in 17. uro, v Cankarjevem domu v Ljubljani, kjer bo za vse obiskovalce vstop brezplačen. Več informacij: sfi@spiritslovenia.si
 

 
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave