Novica

Za FIWARE ”agrifood” aplikacije na voljo od 50k do 150k EUR subvencije!

/4.11.2014, Avtor: Stanislava Vabšek
Na FRACTALS info dnevu, ki ga Iniciativa skupaj s partnerji soorganizira v petek, 5.12.2014, ob 14h, v Tehnološkem parku Ljubljana, bomo predstavili izjemno priložnost za razvijalce kmetijskih aplikacij na FIWARE tehnološki platformi, ki lahko pridobijo od 50.000 EUR do 150.000 EUR subvencije!FRACTALS je eden izmed 16-ih FIWARE pospeševalnikov. Namen FRACTALS pospeševalnika je podpreti inovativna mala in srednja podjetja na področju IKT oziroma razvijalce ”agrifood” spletnih aplikacij za potrebe kmetijskega sektorja.

Na razpis se bodo lahko prijavila evropska mala in srednje velika podjetja ter spletni razvijalci, ki programsko opremo razvijajo na tehnološki platformi FIWARE. Organizatorji razpisa so še posebej osredotočeni na področji Balkana in Jugovzhodne Evrope.

Pospeševalnik FRACTALS bo za financiranje izbral od 50 do 60 projektov za razvoj ”agrifood” aplikacij na FIWARE tehnologij in jih podprl s 50.000 EUR do 150.000 EUR subvencije!

Javni poziv za mala in srednja podjetja bo objavljen 30. novembra 2014, prijave pa bo možno oddati do 28. februarja 2015. Pet dni po odprtju razpisa, 5. decembra 2014 ob 14. uri, bomo gostili predstavnike pospeševalnika FRACTALS v Tehnološkem parku Ljubljana (stavba B, konferenčna dvorana), ki bodo podrobno predstavili razpis in možnosti za sodelovanje.

Udeležba je brezplačna! Prijave sprejemamo do zapolnitve mest!

PRIJAVLJAM SE NA INFO DAN!
 
FRACTAL info dan, ki bo potekal v Tehnološkem parku Ljubljana, soorganizira Iniciativa Start:up Slovenija v sodelovanju z FRACTALS, FIWARE in FIWARE Accelerators.


 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave