Novica

Spoznajte madžarsko startup sceno in Južno Korejo kot potencialni trg

/14.10.2014, Avtor: Stanislava Vabšek
Vabljeni na mednarodno konferenco InnoTrends Hungary 2014, ki bo 16. in 17. oktobra 2014 potekala v Budimpešti.


Konferenco in vzporedno razstavo organizira madžarski Urad za inovacije (NIH). Kot država gostja se bo na InnoTrends Hungary 2014 predstavila Južna Koreja. Na konferenci bodo prisotni tudi predstavniki domačih in tujih raziskovalnih institucij, državnih in zasebnih agencij, inovatorjev ter domačih in tujih podjetij. 

Na prvi tovrstni konferenci in razstavi lani, prav tako v Budimpešti, je sodelovalo okoli 3.000 obiskovalcev, 70 razstavljalcev ter 30 najbolj obetavnih madžarskih startup podjetij. Letošnja konferenca InnoTrends Hungary 2014 predstavlja nadaljevanje trendov s področja inovacij, omogočanje dialoga med deležniki, spodbujanje razvoja startup podjetij ter pospeševanje raziskovalne dejavnosti. 

Vabljeni na dogodek, ki ponuja dobro priložnost za vzpostavljanje kontaktov z madžarskimi startup podjetji. Kotizacije ni. 
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave