Novica

7. Mednarodna konferenca o prenosu tehnologij

/11.9.2014, Avtor: Stanislava Vabšek
Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu ''Jožef Stefan'' v sodelovanju z dogodkom Dan inovativnosti 2014 Gospodarske zbornice Slovenije 17. septembra 2014 organizira 7. Mednarodno konferenco o prenosu tehnologij.


Osrednja tema letošnje konference je uvajanje sistema inovacij v organizacijah in vrednotenje tehnologije za zagotovitev financiranja, ki bo dopolnjena z nagradami za inovacije v raziskovalnih laboratorijih in podjetjih ter start-up delavnico.

Posebej vabimo vse raziskovalce k prijavam za nagrado za inovacijo z največjim komercialnim potencialom po izboru tujih strokovnjakov s področja prenosa tehnologij ter predstavnikov domačega in tujega tveganega kapitala v višini 2.000 EUR.

Podjetjem in raziskovalcem bodo omogočeni vnaprej dogovorjeni spoznavni sestanki in pogovori o razvojno-tehnoloških rešitvah ter predstavitve invencij in komercialno zanimivih projektov.

Organizatorji konference vabijo tudi k udeležbi na B2R (business-to-research) sestankih, ki bodo potekali v okviru konference. Na teh sestankih se bodo lahko raziskovalci srečali s sogovorniki iz več kot 80 slovenskih podjetij, s tem pa vzpostavili temelje za bodoča razvojna sodelovanja in poslovne sinergije. Za seznam podjetij, s predstavniki katerih se bo mogoče sestati, pišite na tehnologije@ijs.si ali pokličite na +386 1 477 3224.

Udeležba na sestankih je brezplačna, prav tako pa bo za raziskovalce organiziran tudi brezplačen prevoz z Instituta »Jožef Stefan«.

Dodatne informacije in prijave:
Spletna stran: http://tehnologije.ijs.si/7ittc/ 
Elektronska pošta: tehnologije@ijs.si 
Telefon: +386 1 477 3224
 
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave