Novica

Poziv startupom: pitchaj na COINVEST investicijski konferenci

/9.9.2014, Avtor: Stanislava Vabšek
Do 30.9. se lahko prijavite na brezplačni 5-tedenski profesionalni pitching trening in možnost predstavitve pred več kot 35 investitorji iz EU, Rusije, Izraela in ZDA na COINVEST investicijski konferenci, ki bo potekala 11.11. v Novi Gorici.CO BIK znotraj projekta COINVEST v sodelovanju s partnerji 11. novembra 2014 v Novi Gorici prireja že tretjo COINVEST visokotehnološko investicijsko konferenco 2014, na kateri se bo 12 izbranih startupov oz. projektov predstavilo pred več kot 35 investitorji iz EU, Rusije, Izraela in ZDA.
 
K prijavi so vabljena vsa prebojna startup podjetja in projekti. Organizatorji bodo med vsemi prijavami izbrali 20 ekip, ki bodo pred konferenco dobili brezplačen 5 tedenski profesionalni pitching trening v startup šoli Hekovnik. Med njimi bo izbranih 12 projektov, ki se bodo na konferenci predstavili investitorjem. Dva najboljša startupa na konferenci pa se bosta uvrstila na regionalno investicijsko Coinvest konferenco 2015, ki bo potekala na Krfu, Grčija, in tako pridobila neomejene možnosti za širjenje, mreženje in pridobivanje investicije.
 
Več informacij o razpisu na povezavi, prijavo oddajte prek elektronskega obrazca.
 
Zadnji rok za prijavo je 30. september 2014.
 
Kontaktna oseba za startupe (projekte): Miha Prebil, miha.prebil@coinvest.si, 040 58 22 58.
 
 
*Letošnja konferenca poteka v okviru projekta Pacinno in je del tridnevnega investicijskega dogodka 2014 COINVEST Venture Days. Projekt delno financira Evropska unija, Instrument za predpristopno pomoč.
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave