Novica

Sprejmi izziv: Halcomova delavnica Money Talks!

/17.8.2014, Avtor: Stanislava Vabšek
Halcom, uveljavljeno slovensko podjetje na področju e-bančništva, in EESTEC LC Ljubljana vabita energične, proaktivne in kreativne študente programerje na mednarodno strokovno delavnico Money Talks! Na delavnici se bodo udeleženci v mednarodnih ekipah in s pomočjo mentorjev iz podjetja preizkusili pri razvoju prototipa Gamification v Hal M-Bank.V celotnem tednu trajanja delavnice se tako udeležencem ponuja odlična priložnost za izboljšanje znanja in pridobivanje izkušenj na področjih kot so elektronske in mobilne bančne platforme, gejmifikacija, varnost v e-bančništvu, maven, git, inovacijski proces, marketinške strategije in ostalo. Poskrbljeno bo tudi za pester večerni program, kjer bodo slovenski udeleženci navezali stike z vrstniki iz tujine.
 
Najboljši študentje bodo nagrajeni s plačanim pripravništvom v podjetju, vsi pa bodo prejeli certifikat Halcomove akademije, ki ga bodo lahko uporabili kot odlično referenco pri nadaljnjih zaposlitvenih razgovorih.

Pogoj za prijavo je znanje programskih jezikov JavaScript, HTML, JAVA, CSS in dobro znanje angleškega jezika.

Zadnji rok za prijavo prek spletnega obrazca je 29. avgust 2014!
Preverite urnik delavnice!
 Lokacija: delavnica bo potekala od 4. do 12. oktobra 2014, v Halcom Studio, Tržaška cesta 118, Ljubljana, Slovenija.
 
Več informacij na http://moneytalks.eestec-lj.org/!
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave