Novica

Do 10. avgusta rok za brezplačno predstavitev na MOS

/23.7.2014
Do 10. avgusta 2014 lahko oddate vlogo za brezplačno predstavitev na Mednarodnem obrnem sejmu z več kot 130 tisoč obiskovalci in razstavljavcev iz več kot 30 držav. 


Zmagovalci lanskega natečaja MOS-ovi podjetni talenti.

Podjetje Celjski sejem tudi letos ponuja priložnost trem mladim podjetnikom z inovativno podjetniško idejo, da se brezplačno predstavijo na letos že 47. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti (MOS), ki bo potekal od 10. do 15. septembra 2014.
 
Vabijo mlade podjetnike do 30 let, ki so na začetku svoje podjetniške poti, ter lastnike inovativnih podjetniških idej, izumov ali izboljšav, ki iščejo partnerje, investitorje ali potencialne kupce in bi želeli svojo podjetniško idejo predstaviti več kot 130.000 obiskovalcem sejma v družbi več kot tisoč razstavljavcev iz več kot 30 držav. 
 
Razpisno dokumentacijo najdete TUKAJ.
 
MOS je največji poslovno-sejemski dogodek v regiji, ki je v več kot štirih desetletjih omogočil številne uspešne podjetniške zgodbe doma, z njegovo pomočjo so številni slovenski podjetniki navezali prve stike in začeli uspešno poslovno pot na tujih trgih. 
NAZAJ NA VSE OBJAVE