Novica

Vabljeni na konferenco PODIM 2013

/1.2.2013, Avtor: Stanislava Vabšek
Ne zamudite edinstvene intenzivne dvodnevne podjetniške izkušnje z uglednimi mednarodnimi strokovnjaki, start-up podjetji, investitorji in deleženiki podjetniškega ekosistema. Tudi letos je navdušenje najmanj, kar vam obljubljamo. 

PODIM je največja tradicionalna mednarodna podjetniška konferenca v Sloveniji, prav tako pa intenzivna dvodnevna podjetniška izkušnja, kjer se enkrat letno združijo vsi deležniki podjetniškega ekosistema, predvsem pa start-up podjetniki, z namenom intenzivnega izobraževanja, izmenjave globalnih izkušenj ter seveda mreženja in druženja.
 
Osrednja tema letošnje, že 33. konference PODIM, je "Od talentov do globalnih podjetnikov". Poleg osrednje teme, bo rdeča nit konference širjenje najsodobnejšega znanja o gradnji start-up podjetij. Seveda govorimo o t.i. »The Lean Startup« in »Business Model Generation – BMG« metodologijah, po katerih danes deluje večina svetovno uspešnih start-up podjetij.
 
Osrednji govorci na PODIM konferenci so: 
            Paddy Cosgrave, avtoriteta irskega in globalnega start-up ekosistema
            Gregory Bernarda, ožji član »Business Model Generation« tima
            Miha Mikek, soustanovitelj in direktor enega najbolj uspešnih slovenskih start-up podjetij Celtra
            Pekka Santeri Mäki, upravljalski direktor družbe 3TS Capital
            Jure Mikuž, direktor in partner družbe RSG Kapital
            Jeff Skinner iz poslovne šole London Business School
            Stephen Taylor, direktor za prenos tehnologij v AREA Science park
 
Paddy Cosgrave, avtoriteta irskega in globalnega start-up ekosistem.
 
Poleg osrednjih govorcev bodo na odru nastopili tudi drugi izjemni domači in tuji govorci, avtoritete s področja inoviranja ter start-up podjetništva.
 
Ne zamudite te izjemne podjetniške izkušnje in se nam pridružite v Mariboru!
 
Celoten dvodnevni program in prijava je tukaj.
 
Konferenco PODIM vsako leto obišče več kot 500 ljudi, na odru pa svoja znanja z udeleženci deli več kot 40 govornikov, tako domačih kot tujih. Ob zaključku prvega dne konference, bomo izbrali in svečano razglasili "Start:up podjetje leta 2013".
 
PODIM konferenca je vsako leto razprodana. Vabimo vas, da se prijavite še danes tukaj.
 
PS: Iščete investicijo tveganega kapitala? Prijavite se na PODIM Izziv. Več informacij najdete tukaj.
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave