Novica

Znani polfinalisti letošnjega tekmovanja

/14.3.2012, Avtor: Stanislava Vabšek
Strokovna komisija izbora Start:up Slovenija je izbrala deset polfinalistov, ki se bodo potegovali za uvrstitev v finale nacionalnega tekmovanja Start:up leta 2012. 

Znanih je deset polfinalistov nacionalnega tekmovanja Start:up Slovenija, ki se bodo v ponedeljek, 19. marca, ob 15.00 uri, predstavili pred strokovno - investitorsko komisijo ter se potegovali za uvrstitev v finale.
 
Osebna predstavitev poslovne ideje in načrtov za globalni prodor in uspeh je obvezna za napredovanje v finale. Letošnje finaliste navajamo po abecednem vrstnem redu:
  1. Anigmoteh d.o.o.
  2. Airnamics d.o.o.
  3. Animacel
  4. eBlagajna d.o.o.
  5. Jafral
  6. Ledcom d.o.o.
  7. Pegasus TD d.o.o.
  8. Tron Elektronika
  9. Vorteks, raziskave in razvoj d.o.o.
  10. Weber Marine d.o.o.
 
Čestitke vsem udeležencem in še posebej najbolje ocenjenim poslovnim načrtom!
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave