Novica

Vas zanima kako pripraviti uspešen projektni predlog, ki vam bo prinesel nepovratna sredstva?

/9.11.2018, Avtor: Mitja Sagaj
Vas zanima kako pripraviti uspešen projektni predlog, ki vam bo prinesel nepovratna sredstva? Potem imate še do četrtka, 15. novembra, čas, da se prijavite na EUrelator - pospeševalniški program za pridobivanje EU sredstev. Ne prodajamo vam univerzalnega recepta, saj so za uspešno prijavo potrebni predvsem čas, trud, znanje, inovativna ideja ter odlična ekipa. Ponujamo pa vam, da po korakih, s pomočjo odličnih strokovnjakov osvojite znanja potrebna za pripravo zmagovalnega projektnega predloga.


Program EUrelator je namenjen inovativnim podjetjem, ki želijo pridobiti finančna sredstva na aktualnih EU razpisih in omogoča:
- intenziven program v formatu 4 poglobljenih delavnic, na katerih boste s pomočjo mentorjev zasnovali prijavo in poglobljeno delali na oceni ideje, opredelitvi inovacije, zasnovi uvoda, ki prepriča ocenjevalca,
- mentorski program v obsegu 8 ur in
- izmenjavo izkušenj z izkušenimi mentorji, ki so sodelovali pri prijavi številnih uspešnih in pozitivno ocenjenih projektnih prijavah, tudi med mreženjem na zaključni delavnici.

Nosilec programa je Tehnološki park Ljubljana d.o.o. skupaj s partnerjem IRP (Tovarna podjemov) in priznanimi eksperti. Aktivnosti se izvajajo v okviru projekta Accelerator programa Interreg Danube. Vse delavnice, predavanja in drugi dogodki se bodo odvijali v Tehnološkem parku Ljubljana Brdo, zaključni dogodek pa bo predvidoma v Mariboru.

Več o programu, časovnici in pogojih sodelovanja lahko preberete TUKAJ, strokovnjake in goste na delavnicah pa vam razkrijemo kmalu.

Prijava je obvezna, v program bomo izbrali zgolj 12 ekip.
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Mitja Sagaj,
komuniciranje in PR Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Veseli smo vsake zgodbe, ki si zasluži svoje mesto v družbi. Cenimo podjetniške napore, zato želimo, da podjetništvo naravno prodre v tkivo družbe. Tukaj smo, da pokažemo pot od ideje do produkta tistim, ki se v svetu podjetništva še ne znajdejo in ki potrebujejo nasvet, podporo, usmeritev do pravega sogovornika, ki lahko pomaga na tej poti. Sijoči obrazi zagnanih mladih podjetnikov nas motivirajo, da s skupnimi močmi spreminjamo ekosistem zagonskih podjetiij. Več...
 

> Nazaj na vse objave