Novica

TSstartup izbral prva zmagovalca

/21.1.2014, Avtor: Stanislava Vabšek
Strokovna komisija podjetniškega pospeševalnika TSstartup je odločila, da si nagrado v vrednosti 30.000 EUR razdelita ekipi Fylet in Aventa+.
 
Strokovna komisija pospeševalnika TSstartup je na podlagi predstavitev ekip in dela v preteklih treh mesecih odločila, da si nagrado v vrednosti 20.000 EUR zasluži ekipa Fylet za nadaljnji razvoj storitve za enostaven in varen prenos fotografij med različnimi napravami brez oblaka. Deset tisoč evrov pa bo ekipi Aventa+ pomagalo pri nadaljnjem razvoju aplikacije Peekster, ki ponuja most med tiskanimi mediji in spletnimi vsebinami ter družabnimi omrežji.
 
Prijave za novo generacijo bo TSstartup razpisal februarja. Novi podjetniški timi bodo izobraževanje začeli marca.Svežim podjetjem in ekipam, ki razvijajo spletne, mobilne ali telekomunikacijske storitve, bo Telekom Slovenije v okviru pospeševalnika TSstartup zagotovil vse, kar potrebujejo za poslovni uspeh - od prostorov, opreme in znanja do financiranja ter podpore pri distribuciji.
 
Več na http://www.tsstartup.si/
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave