Novica

Google Cloud tudi za inkubirana podjetja Tovarne podjemov

/1.1.0001, Avtor: Mitja Sagaj
Google je v svoj program Google Cloud Platform for Startups Program vključil tudi Tovarno podjemov, podjetniški inkubator Univerze v Mariboru. Inkubiranim podjetjem Tovarne podjemov so tako na voljo ugodnosti Googlovega paketa Spark, ki vključuje tudi za 20.000 ameriških dolarjev dobroimetja.


Google Cloud Strartup Program je zasnovan z namenom, da startupom pomaga vzpostaviti in uporabljati Google Cloud. Ker imajo tudi sami gene startupov, vedo kaj žene podjetja v zgodnjih fazah in verjamejo, da bodo Google Cloud v prihodnjem desetletju gnala prav odlična podjetja, ki bodo šele nastala, pravijo avtorji platforme.

Dobroimetje v oblaku velja dvanajst mesecev, uporabnikom je na voljo tudi tehnična pomoč, 200 ameriških dolarjev na mesec za prihodnjih dvanajst mesecev je na voljo za Google Maps, G Suite (do deset uporabnikov) je na voljo brezplačno, G Suite Business in G Suite Enterprise sta na voljo po znižani ceni. Seznam ugodnosti storitve Google Cloud Platform, ki so na voljo za inkubirana podjetja Tovarne podjemov, je še precej daljši.
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Mitja Sagaj,
komuniciranje in PR Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Veseli smo vsake zgodbe, ki si zasluži svoje mesto v družbi. Cenimo podjetniške napore, zato želimo, da podjetništvo naravno prodre v tkivo družbe. Tukaj smo, da pokažemo pot od ideje do produkta tistim, ki se v svetu podjetništva še ne znajdejo in ki potrebujejo nasvet, podporo, usmeritev do pravega sogovornika, ki lahko pomaga na tej poti. Sijoči obrazi zagnanih mladih podjetnikov nas motivirajo, da s skupnimi močmi spreminjamo ekosistem zagonskih podjetiij. Več...
 

> Nazaj na vse objave