Novica

Start:up road-show v Mariboru in Novi Gorici

/20.2.2013, Avtor: Stanislava Vabšek
Organizatorji tekmovanja Start:up leta 2013 bodo v prihodnjem tednu obiskali Maribor in Novo Gorico.

Na  Start:up Slovenija road-show dogodkih bodo organizatorji in partnerji tekmovanja Start:up leta v ponedeljek, 25. februarja, obiskali Maribor in v četrtek, 28. februarja, Novo Gorico.  Ne zamudite koristnih in zanimivih dogodkov, na katerih bomo udeležencem predstavili programe podpore za inovativne podjetnike ter koristne praktične nasvete izkušenih podjetnikov.
 
Vsebina dogodkov
Dogodki so namenjeni tistim, ki želite uresničiti lastno podjetniško idejo ter izkoristiti lokalne in nacionalne programe podpore inovativnemu podjetništvu. Na dogodku boste spoznali:
 • Pogoje  in način sodelovanja v že šestem krogu tekmovanja Start:up leta, katerega zmagovalca čaka laskavi naziv »Slovenski start-up leta 2013«, 10.000 EUR denarne nagrade, kristalni kipec ter sodelovanje v izbranem programu CEED Slovenija.
 • Pogoje za pridobitev zagonske subvencije P2 Slovenskega podjetniškega sklada.
 • Uporabne nasvete, navdušujoče zgode in primere dobrih praks uspešnih podjetnikov.
 • Lokalne in nacionalne programe podpore razvoju vašega podjetja.
 
Komu je Start:up road-show namenjen?
Vsem, ki razmišljate o drznih idejah, novih konceptih in bi radi na svoj način spremenili svet ali realizirali svoje nore ideje!
 • Talentiranim posameznikom, ki želiteuresničiti svoje sanje.
 • Inovatorjem, ki bi radi komercializirali svoje odlične inovacije.
 • Vsem, ki razmišljate o ustanovitvi podjetja, ker sanjate o izgradnji svojega podjetja, saj se ne vidite v dolgočasni, pa čeprav morda dobro plačani službi.
 • Obstoječim podjetnikom, ki ste že zagnali svoja podjetja in iščete rešitve za probleme s katerimi se soočate, bi radi spoznali enako misleče ali želite le še kanček dodatnega navdiha.
 • Investitorjem, ki iščete nove naložbene priložnosti.
 • Podjetniškim svetovalcem, ki delujete v podpornem okolju za podjetništvo.
 • Vsem ostalim, ki vas zanima podjetništvo. 
 
Udeležba na Start:up road-showih je brezplačna. Zaradi omejenega števila prostih mest je obvezna prijava
 
 
Organizatorji Start:up Slovenija road-showa so Tovarna podjemov, RC IKT iz Kranja, Tehnološki park Ljubljana, Primorski tehnološki park ob partnerstvu Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Slovenskega podjetniškega sklada.
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave