Novica

Na Automotive Vertical Innovation Camp se lahko povežete z vodilnimi dobavitelji za avtomobilsko industrijo!

/16.1.2018, Avtor: Stanislava Vabšek
Dunajsko podjetje WhatAVenture vabi slovenske start-upe in talente, ki jih zanimajo inovativne rešitve za avtomobilsko industrijo, naj se prijavijo na dvodnevni dogodek Automotive Vertical Innovation Camp, ki bo od 22. do 23. marca 2018 potekal v mestu Bruneck, Italija. Prijave zbirajo najpozneje do 15.2.2018!

Na dogodku boste lahko soustvarjali prihodnost mobilnosti, skupaj z največjimi in najbolj uveljavljenimi dobavitelji v globalni avtomobilski industriji, ki delujejo pretežno na območju južne Tirolske, sicer pa sodelujejo z globalnimi velikani, kot so Volkswagen, BMW, Ferrari in Tesla ...

Prijavite se na dogodek, ”pitchajte” svojo rešitev, najdite močne in zanesljive poslovne partnerje ali v sodelovanju z ostalimi udeleženci sodelujte pri razvoju novih prebojnih rešitev za avtomobilsko industrijo.

WhatAVenture je sicer tudi partner letošnje PODIM konference, tako da se boste imeli možnost spoznati z njimi tudi 15. in 16. maja v Mariboru.

Ne zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.

  
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave