Novica

Eden izmed vodilnih avtomobilskih koncernov vabi v svojo nabavno verigo slovenska podjetja in startupe!

/11.1.2018, Avtor: Stanislava Vabšek


 
SPIRIT Slovenija, javna agencija, v sodelovanju z znanim proizvajalcem luksuznih vozil vabi zainteresirana slovenska podjetja iz avtomobilskega sektorja k posredovanju interesa za vstop v nabavno verigo koncerna oziroma okrepiti sodelovanje z njim. Gre priznano za mednarodno podjetje s sedežem v Nemčiji, ki želi razširiti svojo mrežo dobaviteljev v Sloveniji, poleg klasičnih dobaviteljev iščejo tudi slovenska start up podjetja s področja ”car to car connection” in ”car to everything connection”. Vse informacije o tej poslovni priložnosti najdete na goo.gl/jJX8JT.
 

Rok za prijavo - 22.1.2018

Sicer pa SPIRIT Slovenija vabi vsa zainteresirana podjetja, da svoj interes potrdite tako, da v angleškem jeziku izpolnite elektronsko prijavnico in priložen vprašalnik (start up podjetja obvezno izpolnijo samo točke od 1.,2, 3.,7.) najkasneje do ponedeljka, 22. januarja 2018. Izpolnjene vprašalnike prosimo vrnite na e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si.
 
Na osnovi prejetih vprašalnikov-predstavitev bo proizvajalec avtomobilov izbral podjetja, ki imajo možnost, da vstopijo v nabavno verigo oziroma z njimi okrepijo sodelovanje. Z izbranimi podjetji bi se naknadno dogovorili o načinu in terminu predstavitve pred vidnimi predstavniki in nakupnimi odločevalci avtomobilskega koncerna.
 
Dodatne informacije:
Tina Lukan, tel. 01/530-98-26, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si 
 
 
 

Ne zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.

 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave