Novica

”Visegrad in the Ring” vas vabi, da se predstavite korporacijam, kot so Viber, General Electric​ ali MOL Group

/21.11.2017, Avtor: Stanislava VabšekStart-upi, do 26. novembra se lahko prijavite na dogodek ”Visegrad in the Ring”, vstopite v boksarski ring in predstavite svoje rešitve ali ideje za rešitve korporacijam, ki se vam bodo najprej predstavile s svojimi ”pitchi” in povedale, kakšne rešitve potrebujejo oz. iščejo v sodelovanju z inovativnimi start-up ekipami.


Korporacije, ki letos sodelujejo na dogodku, so Viber, General Electric, Invitech, National Instruments in MOL Group, med partnerji dogodka pa so še Hyperloop One, Google in Enterprise Europe Network. Visegrad in the Ring bo potekal 1. decembra 2017, v Budimpešti, prijave zbirajo do 26. novembra. Dogodek je ključni del inovacijskega programa V4 Startup & Innovation Tour, ki je organiziran za države Višegrajske skupine.

Vse informacije o dogodku najdete tukaj: www.visegradinthering.com
 
 

 
 

Ne zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.

 
 
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave