Novica

Feelif je evropski prvak socialnih inovacij!

/27.10.2017, Avtor: Stanislava VabšekFeelif, prejemnik SK75 investicije SPS, je v Bruslju, skupaj z WikiHouse in SAGA-The Peer to Peer Learning Platform, zasedel 1. mesto na European Social Innovation Competition 2017 in tako znova potrdil izjemno uporabno vrednost svoje inovacije za slepe in slabovidne. 

Podjetje Feelif, prejemnik SK75 investicije Slovenskega podjetniškega sklada razvija ki rešitev za slepe in slabovidne, ki jim omogoča, da uporabljajo pametne telefone in tablice za učenje in igranje iger, je Evropska komisija nagradila za socialno inovacijo v letu 2017. Za nagrado so prejeli 50.000 EUR, zmagovalce pa so izbrali med skoraj 800 prijavljenimi projekti iz več kot 40 držav. 

Celoten članek o nagradi in nagrajencih najdete tukaj.

 

 

Ne zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.

 
 
 
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave