Novica

Razmišljajte na veliko in se prijavite v pospeševalnik Startup Collider družbe PricewaterhouseCoopers

/6.11.2017, Avtor: Stanislava Vabšek

Do 10. decembra 2017 se lahko prijavite v 'equity free' pospeševalniški program multinacionalne revizorske družbe PwC oz. PricewaterhouseCoopers, ki bo pod nazivom Startup Collider by PwC CEE prihodnje leto januarja na sporedu že drugič.
V 'equity free' PwC pospeševalniški program so tokrat vabljeni predvsem B2B start-upi, ki delujejo na področju 'big data', IoT, umetne inteligence, 'machine learning', spletne varnosti, napredne uporabniške izkušnje in digitalizacije ali avtomatizacije davčnega poslovanja.

V pretekli prvi izvedbi je odlična ekipa družbe PwC analizirala kar 6.000 obetavnih start-upov iz CEE regije in med njimi izbrala 13 ekip, od katerih je s šestimi oblikovala konkretno ponudbo storitev ali produktov za svoje stranke, med katere se uvrščajo najbolj znana in uveljavljena podjetja iz vsega sveta.

Več informacij o programu najdete na www.pwc.pl/en/startupcollider.html


- - - 
 

Ne zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.

 
 
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave