Novica

RSG Kapital investiral v hrvaški iSTUDIO

/2.7.2013, Avtor: Stanislava Vabšek
V hrvaškega hitro rastočega ponudnika celotnega nabora storitev s področja družbenih omrežij iSTUDIO je RSG Kapital vložil milijona evrov za zagotavljanje nadaljnje rasti, razvoj produktov in vstop na nove trge v regiji in zahodni Evropi.

Hrvaško podjetje iSTUDIO sta leta 2009 ustanovila Daniel Ackerman in Tomislav Grubišić. Podjetje, ki se ukvarja z različnimi področji upravljanja z družbenimi mediji, je bilo prvo v regiji, ki je svojim naročnikom ponudilo celovito marketinško storitev za spletna družbena omrežja. S pisarnami na Hrvaškem, Srbiji in Bosni in Hercegovini in več kot 500 blagovnimi znamkami, naročniki in partnerji iz celotne Evrope je iStudio vodilna "full service social media" agencija na Balkanu. V letu 2012 so kot prvi postali Facebook "Preferred Maketing Developer". Zadnja tri leta agencija pospešeno razvija tri glavna orodja za upravljanje družbenih medijev: Mediatoolkit, SocialPuzzle and SocialNumbers. 
 
Več o agenciji preberite na spletni strani www.istudio.rs. Več RSG Kapitalu najdete na www.rsg-kapital.si.
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave