Novica

I Like Tofu danes začel z investicijsko kampanjo na platformi Conda!

/7.6.2017, Avtor: Stanislava VabšekBlagovna znamka I Like Tofu danes pričenja z investicijsko kampanjo na platformi Conda. Zbrani denar jim bo omogočil razvoj novih produktov in širitev na nove trge. Postanite del rastlinske revolucije tudi vi!

I Like Tofu so začeli ustvarjali pred slabimi tremi leti. Novembra 2015 so osem po okusu različnih bio tofujev prvič postavili na police dveh italijanskih trgovskih verig. Kmalu po novem letu so na svoj seznam dodali kopico ekoloških trgovin širom Slovenije.


Najboljši domači izdelek

Po osvojitvi nagrade za Najboljši domači izdelek po izboru potrošnikov na natečaju Agrobiznis v juniju 2016 pa so dobili še prostor na policah največjega slovenskega trgovca. Nagrada za Inovacijo leta 2017 v kategoriji sojinih izdelkov s strani Inštituta za nutricionistiko je bila nato še dodatno potrdilo, da se mlada start-up ekipa I Love Tofu premika v pravo smer. 

 

Zgodba o vztrajnosti, življenjskem stilu in osebni transformaciji

I Like Tofu je zgodba o podjetništvu, vztrajnosti, življenjskem stilu in, kar je najpomembneje, osebni transformaciji, pravita ustanovitelja podjetja Avokado Matic Batagelj in Anja Korenč. Je mnogo več kot zgolj poslovna ideja in blagovna znamka. Mlada ekipa si namreč resnično želi to zgodbo izgraditi v še večjo, trdnejšo in zanimivejšo.


Kupci so največji podporniki blagovne znamke I Love Tofu. Zato so se v podjetju odločili, da na platformi Conda izvedejo kampanjo množičnega investiranja s katero začenjamo 7. junija, točno ob 12h.

 

Cilj je zbrati 150.000 EUR investicij

Njihov cilje je zbrati 150.000 EUR investicij. Za vse investitorje so pripravili zanimiva darila, za zgodnejše investicije, ki trajajo do 23. junija, pa še dodaten odstotek obresti. Vsakdo lahko investira že od 100 EUR naprej. Zbrana sredstva jim bodo omogočila vzletno stezo za razvoj novih produktov in širitev na nove trge. V tem trenutku želijo podjetje in blagovno znamko popeljati na višjo raven. Radi bi večim ljudem pokazali, da obstaja alternativa. Da je vredno zbrati pogum in v svojih jedilnikih zmanjšati živila živalskega izvora. Ker je to dobro za zdravje in počutje, za živali, za planet ter za generacije, ki prihajajo. Rastlinska revolucija, kot jo sami radi poimenujejo, je njihovo vodilo, sami pa si želijo postati eden od njenih nosilcev.


- - -

Več o kampanji si lahko preberete na tej povezavi: https://www.conda.si/sl/startup/i-like-tofu/. Obiščete lahko tudi njihovo spletno stran: www.iliketofu.si in blog poln okusnih receptov: www.iliketofu.si/blog. Za dodatna vprašanja so vam na voljo:
  • I Like Tofu (Avokado d.o.o.) - Matic Batagelj na 041 636 239 ali matic.batagelj@iliketofu.eu
  • I Like Tofu (Avokado d.o.o.) - Anja Korenč na 040 510 568 ali anja.korenc@iliketofu.eu
  • Conda Crowdinvesting SI d.o.o. - Marina Markežič na 031 467 176 ali marina.markezic@conda.si

 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave