Novica

Sodelujte na 8. slovenskemu forumu inovacij

/10.9.2013, Avtor: Stanislava Vabšek
Prijavite svojo inovacijo na letos že 8. Slovenski forum inovacij, ki ga organizira javna agencija SPIRIT s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Izbranih 45 najboljših inovacij bo prejelo posebna priznanja.

SPIRIT Slovenija, javna agencija, s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira že 8. Slovenski forum inovacij. Prijavite in predstavite svojo inovacijo, ki je lahko izdelek, storitev ali poslovni model oziroma proces in kandidirajte za izbor med 45 najboljših inovacij. Zmagovalci posameznih kategorij izbranih inovacij bodo prejeli posebna priznanja.
 
 
Bodite med prvimi!
Prijavite inovacijo čim prej, saj bo v letošnjem naboru sodelovalo le prvih 200 prijavljenih inovacij. V primeru manjšega števila prijav traja nabor do 19. septembra 2013, do 24:00 ure. 
 
Kaj vam prinaša izbor med najboljše?
  • brezplačno predstavitev vaše inovacije na samostojni razstavni stojnici 8. Slovenskega foruma inovacij, 12. in 13. novembra 2013, v Cankarjevem domu v Ljubljani,
  • izdelan predstavitveni pano o inovaciji, ki ga po končani prireditvi avtor inovacije zadrži zase,
  • javno predstavitev avtorja in inovacije,
  • predstavitev inovacije v elektronskem katalogu na spletnem portalu www.foruminovacij.si,
  • predstavitev inovacije v tiskanem slovensko – angleškem katalogu.
 
Preverite utrip prireditve na http://www.foruminovacij.si/sfi/o-slovenskem-forumu-inovacij/fotogalerija-7-sfi 
 
 
SPIRIT Slovenija, javna agencija bo za celotno prireditev zagotovila medijsko predstavitev prireditve preko radia, spleta in različnih tiskanih medijev. Zato je predstavitev inovacije na prireditvi za prijavitelje še toliko pomembnejša, saj predstavlja hkrati tudi medijsko promocijo inovacije. 
 
Več informacij in možnost brezplačne prijave inovacije na: www.foruminovacij.si. Vabljeni k prijavi!
 

 
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave