Novica

Brezplačna pomoč pri vstopu na angleški, nemški in avstrijski trg!

/26.6.2017, Avtor: Anja Kodra

Pomurski tehnološki park k sodelovanju, v okviru projekta IRIC, vabi mala in srednje velika podjetja, ki bi želela svoje poslovne aktivnosti razširiti na angleški, nemški in avstrijski trg. Zainteresirana podjetja se lahko prijavite najkasneje do 3. julija 2017. 

Projekt IRIC, katerega partner je Pomurski tehnološki park, je osredotočen na podporo podjetjem pri procesu internacionalizacije ter na podporo razvoja konkurenčnih produktov in njihovo plasiranje na mednarodne trge.
 
Podjetjem se v okviru IRIC nudi:                                                      
  • Pomoč pri pripravi izvoznih načrtov,
  • B2B srečanja v Sloveniji,
  • B2B srečanja v tujini,
  • Navezovanje stikov pri iskanju partnerjev v tujini (internacionalizacija),
  • Coaching / mentorstvo s strani mednarodno usposobljenih strokovnjakov,
  • Izobraževanje / usposabljanje v okviru Akademije internacionalizacije,
  • Ostale podporne storitve vezano na internacionalizacijske aktivnosti.
 
S podjetji, ki bodo izrazila interes za sodelovanje in bodo do 3. julija 2017 izpolnila anketo na https://www.1ka.si/a/114366, bodo v najkrajšem možnem času stopili v kontakt. 

 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Anja Kodra,
Pomočnica na projektih Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave