Novica

Še do 18. junija se lahko prijavite za jesenski Startup Camp Rijeka 2017

/17.5.2017, Avtor: Anja Kodra


Po dolgem in vročem poletju bo drugi septembrski teden idealna priložnost za nabiranje novih znanj, ki vam jih bo ponudil šesti Startup Camp Rijeka, ki ga pripravlja STEP RI Znanstveno-tehnološki park Univerze v Rijeki. Najboljša ekipa se bo uvrstila neposredno v drugi krog izbora startupov ABC pospeševalnika v Ljubljani. Prijave zbirajo le še do 18. junija!

Od 13. do 17. septembra 2017 boste tako deležni mentorstva ameriških in hrvaških mentorjev in bogatega programa s teambuilding vajami, predavanji in delavnicami. Organizatorji pa vam ponujajo še ugodno prenočitev in avtobusni prevoz. Vse nadebudne startupovce v programu, kot rečeno čaka še 'Wild card', saj se bo najbolje ocenjena ekipa uvrstila neposredno v drugi krog izbora startupov, ki se bodo kalili v naslednji generaciji programa ABC pospeševalnika v Ljubljani. 

Več informacij in podrobnosti najdete na povezavi: http://startupcamp.com.hr/ 
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Anja Kodra,
Pomočnica na projektih Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave