Novica

Vabljeni na Design Biotop

/12.11.2013, Avtor: Stanislava Vabšek
V četrtek, 21. novembra, vas od 10. do 17. ure vabimo na mednarodni izobraževalni dogodek Design Biotop, ki bo v Kinu Šiška v Ljubljani. 

Na dogodku bo predstavljen drobec širšega konteksta oblikovalske miselnosti in možnosti implementacije dizajna v različne družbene sfere ter njene navezave na odločanje in sistemske spremembe.?Da bi razumeli kontekste in vrednost oblikovanja v širšem pomenu, je ključno, da se predstavijo njegove povezave med podjetništvom, ustvarjanjem in oblikovalskimi procesi, izobraževanjem, vodenjem in odločanjem. 
 
Ugledni gostje iz Finske bodo predstavili primere realnih projektov in izkušenj skozi kratke predstavitve, delavnice in vaje.

Z vami bodo:
Marco Steinberg / Oblikovanje za sistematično spremembo,
Kalevi Ekman / Moč oblikovanja v visokem šolstvu in preplet z gospodarstvom, 
Lauri Repokari / Sodelovanje, oblikovalsko mišljenje in inovativnost, 
Heikki Rajasalo / Produkt kot ikona, 
Juuso Koponen / Design za transparentnost. 

Več o dogodku in programu na spletnih straneh: www.designbiotop.si/ www.podjetniski-portal.si www.imamidejo.si
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave