Novica

Kdo je ustanovil CorpoHub in zakaj je to dobra novica za startupe?

/16.2.2017, Avtor: Stanislava Vabšek


Podjetje CorpoHub je nastalo z združitvijo bogatih znanj in izkušenj Mateja Goloba ter Lojzeta Bertonclja, ki sta uveljavljena slovenska mentorja in svetovalca za vitko inovativno podjetništvo, delovala pa sta pod okriljem svetovalne družbe 30Lean. Pridužila sta se jima še podjetnica in svetovalka Daniela Bervar Kotolenko, soustanoviteljica BIC - Business Intelligence Centra, ter strokovnjak za agilne metode vodenja projektov in ekip Voranc Kutnik, ki je prej deloval v okviru svojega svetovalnega podjetja Agilspot.

Izkušena ekipa bo delovala predvsem na področju učinovitega inoviranja in agilne transformacije znotraj velikih uveljavljenih podjetij, hkrati pa bo skrbela za njihovo učinkovito povezovanje in sodelovanje s startupi, kar boste lahko kmalu izkusili tudi na lastni koži v okviru letošnje PODIM konference.
 

Do blue chip korporacijskih partnerjev v sodelovanju s CorpoHub

Letošnji PODIM Challenge smo namreč v sodelovanju s CorpoHub-om močno okrepili s partnerstvi slovenskih in regijskih blue chip podjetij, med katerimi lahko že napovemo Kolektor, Iskratel in Telekom Slovenije. Z imeni preostalih korporacij, ki bodo letos sodelovale na PODIM-u, vas bomo seznanjali sproti, zato se prijavite na naše e-novice in ostanite obveščeni!
 

Korporacije niso več zaprte trdnjave!

Slovenski in regijski startupi vse bolj pridobivajo bistveno bolj odzivnega in relevantnega sogovornika na strani korporacij, kot pa je bilo to še pred dvema letoma. ”Spomnim se, kako sem pomagal startupom priti do sestankov v velikih podjetjih, ki so bila zanje videti kot zaprte trdnjave. Zdaj pri najbolj progresivnih korporacijah zadeva izgleda kot dobro organiziran sejem. Obe strani sta odkriti glede interesov in potencialnega sodelovanja. Strahu je manj, zaupanja je več in hitrost povezovanja je bistveno višja,” sta ob lansiranju novice o ustanovitvi CorpoHub-a še povedala Matej Golob in Lojze Bertoncelj.
 

Področja delovanja CorpoHub-a

Agilna transformacija, Scrum, Kanban, vitko inoviranje, Playing Lean, LEGO® SERIOUS PLAY®, Management 3.0 so le nekatera področja, ki jih pokriva ambiciozna ekipa. Med drugim organizirajo mednarodne poslovne Hackathone, startup vikende, poslovna srečanja in druge delavnice, ter sodelujejo pri mednarodnih in lokalnih konferencah.

CorpoHub ekipa je dosegljiva na: www.corpohub.com ali hello@corpohub.com

 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave