Novica

Razvijalci mobilnih aplikacij – pozor!

/25.11.2013, Avtor: Stanislava Vabšek
Razvijalci mobilnih aplikacij, vabljeni na Mobile App Acceleration Camp v Osijek. Pridružili se vam bodo vrhunski strokovnjaki, ki bodo vašo idejo pomagali spremeniti v uspešen posel.

Udeležite se dvodnevnega dogodka Mobile App Acceleration Camp, kjer vam bodo strokovnjaki iz Microsofta, Nokie, in App Campusa svetovali 1:1, zato da bo vaša aplikacija postala zmagovalna. Udeleženci MAAC, katerih aplikacije ustrezajo pogojem AppCampus-a, lahko pridobijo donacijo v višini 20.000 evrov in več!
 
Mobile App Acceleration Camp bo potekal od 9.12. do 10.12. 2013 v Osijeku na Hrvaškem.
 
Prijavite se lahko na spletni strani Mobile App Acceleration Camp http://appcampus-ceemc.azurewebsites.net, kjer najdete tudi več informacij o dogodku, poteku registracije, urniku in seveda vseh ključnih datumih.
 
Vabljeni k sodelovanju!
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave