Novica

Poslovni angeli Slovenije vas vabijo na European Venture Summit 2016 in krijejo del stroškov!

/15.10.2016, Avtor: Stanislava Vabšek


Poslovni angeli Slovenije v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija in MGRT vabijo start-upe na letošnji European Venture Summit 2016, ki se bo odvijal 5. in 6. decembra v Dusseldorfu, pri čemer start-upom ob odobreni prijavi nudijo delno kritje kotizacije in organizacijskih stroškov. Skrajni rok za prijavo je 15. november 2016! 

 

Kdo se lahko prijavi?

Prijave so možne za startupe, ki želijo prodreti na tržišče evropske unije oz. želijo tam sklepati nova partnerstva. Selekcija startupov bo bazirana na spletnih ocenah podjetja in njegovih ocenah, priloženih predstavitev ("pitchdeckov") in na morebitnih predstaitvah na preteklih Venture Forumih in European Venture Summit dogodkih. 
 

Delno kritje kotizacije in organizacijskih stroškov

Start-upom ob odobreni prijavi nudijo delno kritje kotizacije in organizacijskih stroškov. Zainteresirane prosimo, da prošnjo za sodelovanje pošljejo na naslov nina.dremelj@businessangels.si oz. pokličejo na telefonsko številko 030 608 810. Skrajni rok za prijavo je 15. november 2016! 

 

NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave