Novica

Investicijska konferenca Coinvest letos združuje moči z EBAN Winter University 2016

/28.9.2016, Avtor: Stanislava Vabšek

Investicijska konferenca Coinvest letos združuje moči z EBAN Winter University 2016 v Zagrebu 29. in 30. novembra 2016. Več kot 1.700 udeležencev, 400 investitorjev, 100 startupov in nagradni sklad v vrednosti 50.000€! Start-upi, to je zadnji poziv za prijavo, ki jo je možno oddati le še do 1. oktobra!
Največji investicijski dogodek v regiji Coinvest Venture Days letos združuje moči pri organizaciji investicijske konference z EBAN Winter University 2016 in ”pitching” tekmovanja Zagreb Connect, ki bosta na sporedu 29. in 30. novembra 2016 v Zagrebu.

Na dogodku organizatorji pričakujejo več kot 1.700 udeležencev, 400 investitorjev, 100 startupov in nagradni sklad v višini 50.000€! Najboljši start-up dobi tudi poslovni izlet v Izrael, kjer se bo srečal s pomembnimi investitorji in direktorji visokotehnoloških podjetij. V okviru dogodka bodo nastopili zanimivi mednarodni gostje. Več informacij o dogodku najdete tukaj.

 

NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave