Novica

Ekskluzivno do knjige ”V gruču do uspeha” za vrhunsko poslovno in zasebno učinkovitost!

/15.6.2016, Avtor: Stanislava VabšekKako narediti 2 x več v pol časa? Odgovor na to vprašanje se skriva v umetnosti vodenja projektov po metodi SCRUM, ki že dolgo velja za najuspešnejšega v IT industriji, zdaj pa se širi v vse panoge, podjetja in celo v zasebna življenja. V sodelovanju z založbo Pasadena vam Iniciativa Start:up Slovenija omogoča eksluziven vpogled v celotno 1. poglavje te revolucionarne knjige, hkrati pa lahko z uporabo posebne kode PODIM2016 do knjige pridete kar 20% ceneje in namesto 24,90 € zanjo odšteje le 19,92 €!

Koda za popust* je veljavna do 30. junija 2016, dogovorili pa smo jo v okviru letošnje konference PODIM, saj smo jo sprva hoteli nameniti le za udeležence konference. A ker knjiga dejansko prenaša pomembna prelomna znanja na področju poslovne in zasebne produktivnosti, jo v dogovoru s Pasadeno zdaj širimo na vse člane slovenske start-up skupnosti.

Avtorju je namreč uspelo na poljudni način in z nizom nazornih primerov približati revolucionarni način projektnega vodenja v gruču vsem, tudi največjim računaniškim nepoznavalcem. Hkrati je tudi dokazal, da je moč enega od najuspešnejših sodobnih postopkov za povečevanje učinko-vitosti in storilnosti iz industrije IT uporabiti v kateri koli zvrsti dejavnosti, podjetja, organizaciji in celo v zasebnem življenju.

Ali kot je ob izidu knjige povedal Tilen Travnik, soustanovitelj in partner podjetja D.Labs: »Scrum vas sleče. Na začetku vam bo morda na trenutke nerodno, ko pa se boste na občutek in učinkovitost navadili, si ne boste več želeli delati na drug način.«

Uživajte v branju 1. poglavja! 

 
 

Za nadaljevanje zgodbe pa kliknite tukaj.


*Opomba: Popust je bil dogovorjen za prednaročila v sodelovanju s konferenco PODIM dne 11.5.2016.
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave