Novica

Start-upi, Slovenija potrebuje vaš glas! Sodelujte v raziskavi European Startup Monitor 2016

/30.5.2016, Avtor: Stanislava Vabšek

Spoštovani start-up podjetniki in podjetnice! Pomagajte nam postaviti Slovenijo na zemljevid evropskih podjetniških ekosistemov. Naj se sliši tudi vaš glas! Sodelujte v raziskavi European Startup Monitor 2016 in pomagajte pri ustvarjanju enotnega, močnega evropskega start-up ekosistema.
S sodelovanjem v anketi, ki vam ne bo vzela več kot 10 minut vašega dragocenega časa, se hkrati potegujete tudi za privlačne nagrade, kot so:
  • predstavitvena stojnica na največjem IT sejmu na svetu CeBIT ali 
  • vstopnice za največje evropske start-up dogodke, kot so Pioneers Festival, Pirate Summit in Skinnovation Innsbruck.


Raziskava, ki jo pri nas omogoča Iniciativa Start:up Slovenija, je namenjena zagotavljanju transparentnega start-up okolja, prepoznavanju specifik posameznih držav in skupnih izzivov pri izboljševanju širšega evropskega start-up ekosistema!

Lani je v anketi sodelovalo 2.300 start-up podjetij, ki imajo skupaj več kot 31.000 zaposlenih! Upamo, da z vašo podporo letos dosežemo še večji odziv. Vaše cenjene odgovore lahko oddate do ponedeljka, 13. junija 2016!  Rezultate lanskoletne raziskave najdete tukaj.

 

Hvala za sodelovanje!

ekipa Iniciative Start:up Slovenija

 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave