Novica

Prijave za Pioneers500 odprte do 31. marca 2016!

/17.2.2016, Avtor: Stanislava Vabšek

Če se želite brezplačno udeležiti Pioneers Festival in se predstaviti pred več kot 300 mednarodnimi investitorji, se do 31. marca 2016 prijavite na Pioneers500

Pioneers500 je vsakoletni izbor 500 najbolj obetavnih start-upov z zgodnjih fazah razvoja, ki tako pridobijo 2 vstopnici za Pioneers Festival, hkrati pa se potegujejo za uvrstitev na Pioneers Challenge.


10 najboljših iz 7 panog ...

Med vsemi prispelimi prijavami za Pioneers500 bo med kandidate za Pioneers Challenge posebna strokovna komisija uvrstila po 10 najboljših startupov iz sedmih panog oz. ekosistemov: finančne storitve, poslovanje in produktivnost, materiali in proizvodnja, energetika, življenjski stil in zabava, mobilnost in logistika ter ”life science” in agrikultura.
 

Predstavitve pred 300+ investitorji

Tako se bo skupaj 70 izbranih start-upov predstavilo več kot 300 mednarodnim investitorjem na finalni prestavitvi ”Challenge Day”, ki bo na sporedu 23. maja oz. en dan pred začetkom konference, ki bo 24. in 25. maja potekala na Dunaju v Hofburg Imperial Palace. Najboljši med njimi bo prejel laskav naziv ”Pioneer Of The Year”. 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave