Novica

Start-up VIAR, ki deluje na področju virtualne resničnosti, zaposli WebGL / Three.js developerja!

/4.2.2016, Avtor: Stanislava Vabšek
Start-up VIAR, ki deluje na področju virtualne resničnosti (VR), zaposli WebGL / Three.js developerja! Ekipa, ki razvija in izdeluje lastna VR očala ter virtualno resničnost za poslovne namene, išče izkušenega ”senior” developerja, vendar so v ekipi dobrodošli tudi nadobudni študentje, ki so se pripravljeni učiti in rasti na tem področju. Možno je delo od doma ali v njihovi pisarni, v Inkubatorju Savinske regije v Celju. Ponujajo redno zaposlitev za nedoločen čas ali delo prek lastnega podjetja (če komu bolj ustreza), bruto plača pa znaša od 2.000 do 4.000 EUR, odvisno od nivoja znanj in izkušenosti programerja.
Če vas zanima delo v ekipi, ki ima trenutno 5 članov, njen potencial pa je prepoznal tudi Slovenski podjetniški sklad ter podjetju odobril investicijo v višni 75.000 EUR, pišite Jerneju na jernej@viar.si. In če se prepoznate v spodnjih opisih, lahko dobite zanimivo službo v super ekipi, prijetnem okolju in dinamični, hitro rastoči panogi, kjer ni omejitev za poklicno napredovanje in rast!

 

Zaželena znanja in izkušnje:

  • morate razumeti in znati upravljati tako z osnovnim kot naprednim WebGL / Three.js
  • rendering & texture mapping
  • camera view points
  • mobile & cross browser support
  • zaželjeno znanje še v HTML5/CSS3/Bootstrap, JS (Node.js , Angular.js)


 

Glavni fokus oz. področja dela:

  • rewrite trenutnega 360 playerja
  • streaming 360 videev preko WebGLa
 

Dodatne ugodnosti in zahteve:

  • možnost dela v tujini
  • možnost dela v industriji, ki bo zrastla za 10x v naslednjih letih (VR)
  • “no bullshit attitude”, proaktivnost in team player
 

VIAR in VIAR-jevci v medijih


 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave