Novica

Insajderske vstopnice za Lean Startup Machine v Grazu razprodane! Začela se je ”early bird” prodaja po ceni 150 €.

/30.11.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
Organizatorji dogodka Lean Startup Machine iz avstrijskega Gradca so sporočili, da sta srečna dobitnika žrebanja brezplačnih vstopnic Markus in Gernot, in da bo insajderska prodaja vstopnic po polovični ceni 100 EUR za dogodek odprta le še do ponedeljka, 30. novembra, do polnoči. Ker so vstopnice v insajderski prodaji razprodane, je od danes naprej na voljo prodaja vstopnic po ”early bird” ceni 150 €, v kateri je na voljo 30 vstopnic, in sicer do 7. januarja 2016.  Kot mentorja bosta na dogodku sodelovala tudi uveljavljena člana slovenske start-up skupnosti - Matej Golob iz 30Lean in svetovalec za prodajo Dragan Stjepanović, delavnica pa bo na sporedu od 5. do 7. februarja 2016.
 Zagotovite si svojo vstopnico!

Cena ”early bird” vstopnice znašala 150 EUR - na voljo je 30 vstopnic, in sicer do 7. januarja 2016. Po tem datumu se začne redna prodaja, cena vstopnice pa bo 200 EUR.

Lean Startup Machine je intezivno 3-dnevno izobraževanje po načelih Erica Riesa, ameriškega avtorja biblije za start-upe Lean Startup. Podjetnike in inovatorje uči, kako izgraditi disruptivne globalno uspešne produkte oz. kako inovativne ideje pretvoriti v kupce.
 
”Ven iz stavbe”, ”propadi hitro” in ”uspe naj ti še hitreje” so ena od glavnih načel te vitke metodologije, po katerih se ravnamo tudi pri programih Iniciative Start:up Slovenija, saj podjetnikom omogoča, da se izognejo največjemu tveganju na začetku poslovanja vsakega start-up podjetja – nezmožnosti pridobiti in zadržati kupce.
 
Zagotovite si torej svojo vstopnico! Se vidimo v Gradcu! 


 
 
 
 
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave